دکتر پرند عسگری متخصص زنان و زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی - مدرس و مسئول آموزش لیزر مونالیزا در ایران

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

خوراکی های مضر و مفید در دوران بارداری کدامند؟

خوراکی های مضر و مفید در دوران بارداری کدامند؟

دکتر پرند عسگری

متخصص زنان، زایمان و نازایی

متخصص لابیاپلاستی

تغذیه در دوران بارداری به خصوص سه ماهه اول آن از اهمیت به سزایی برخوردار است. آگاهی از اینکه چه مواد غذایی برای شما مضر یا مفید است نه تنها باعث به دنیا آمدن فرزندی سالم تر می شود بلکه در سلامت آینده مادر و کودک در سنین بالاتر نیز موثر است.


دکتر پرند عسگری



دکتر پرند عسگری

متخصص زنان، زایمان و نازایی

متخصص لابیاپلاستی


در این مقاله به معرفی خوراکی های مضر و مفید در دوران بارداری می پردازیم.

سبزیجات و گیاهان ممنوعه در دوران بارداری گیاهانی مانند جعفری، غوره، پوست و افسنطین، پونه معطر، فلوس ،کدو تلخ، مارچوبه، زیره، دارچین. در سه ماهه بارداری و گلپر نخورید. مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.مصرف بیش از 2 گرم گلپر در روز در دوران بارداری بخصوص 3 ماهه اول بارداری جایز نیست، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود. بانوان باردار نباید سیاه دانه مصرف کنند زیرا قاعده آور و سقط کنندهء جنین است.   از کافئین پرهیز کنید خانمهای باردار باید مصرف نوشیدنیهای کافئین دار و گازدار مثل قهوه و چای و کولاها را به حداقل برسانند زیرا که مقدار زیاد کافئین روی رشد کودک تاثیر می گذارد. نتایج یک پژوهش اخیر نشان داده است زنان بارداری که حتی روزانه یک فنجان قهوه استفاده می کنند، در معرض به دنیا آوردن نوزادان کم وزن قرار می گیرند.   از مصرف پنیرهای نرم اجتناب کنید بهتر است از مصرف پنیر های نرم مثل فتا و پنیر بز خودداری کنید اما چرا؟ چون ممکن است پاستوریزه نبوده و آلوده به لیستر باشد. لیستر نوعی باکتری است که می تواند موجب مسمومیت غذایی شود. پنیر های نرم به این علت خطرناک هستند که مثل پنیرهای چدار و پارمسان با فراوری باکتری هایشان بطور کامل کشته نشده است و از آنجا که زنان باردار سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض بیماری های مربوط به مواد غذایی قرار دارند که اگر در سه ماهه اول بارداری اتفاق بیفتد ممکن است باعث زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود.   گوشت های مانده، دودی شده و خام ممنوع! غذاهای مانده مخصوصا غذاهای گوشتی فرآوری شده برای خانمهای باردار بدترین سم هاست. بنابراین از خوردن سوسیس، کالباس، ژامبون، ساردین، انواع کنسرو ها و ماهی مانده خودداری کنید. از مصرف غذاهای دریایی دودی یا منجمد باید خود داری شود. شیر غیر پاستوریزه می تواند حاوی نوعی باکتری باشد که از جفت عبور کرده و باعث بروز عفونت و مسمومیت خونی در جنین گردد. نکته! توصیه می شود زنان در دوران بارداری تخم مرغ را در حالی که سفیده و زرده آن کاملا پخته شده و سفت شده مصرف کنند، چون مصرف خام آن زیان آور است. گوشت های فریز شده و منجمد ممکن است آلوده به لیستر یا باشند به همین دلیل گوشتها را در آب جوش انداحته و بجوشانید تا کاملا پخته شده و باکتری های آن کشته شوند. این گوشت ها ممکن است آلوده به توکسوپلاسما نیز باشد که انگلی است که موجب یک نوع عفونت می شود و با اینکه نادر است، ممکن است موجب مرده به دنیا آمدن نوزاد یا مشکل حاد برای سلامتی جنین شود.   ماهی احتمالا می دانید جیوه که در بسیاری از ماهی هاوجود دارد که برای سلامت جنین خطرناک است. جیوه یک نوروتوکسین است که رشد مغز جنین را مختل می کند. زمانی که جیوه از آلودگی وارد آب دریا می شود زنجیرهء غذایی خود را از گیاهان به ماهی های کوچک و بعد به ماهی های بزرگ طی می کند و آن ها را آلوده می سازد. ماهی هایی که بیشترین مقدار جیوه را دارند باید در لیست غذا های ممنوعه شما قرار گیرند. ماهی هایی مثل کوسه ماهی، شمشیر ماهی، ماهی تن، الباکور، شاه ماهی، خال مخالی. اما همه ماهی های تن بد نیستند. اگر عاشق ساندویچ ماهی تن هستید، بهتر است از ماهی تن های کنسروی استفاده کنید که مقدار جیوه آن بسیار کم است و آن را حداکثر یک یا دو بار در هفته استفاده کنید. اشتباهی که بسیاری از زنان باردار مرتکب می شوند به کلی از خوردن ماهی خودداری می کنند. به عنوان مثال ماهی سالمون، یا ماهی کولی حاوی جیوه نیستند و منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3به حساب می آیند که در طول بارداری مورد نیاز است از خوردن ماهی نپخته و نیم پز و غذاهایی مانند سوشی که حاوی ماهی خام هستند خودداری کنید.   الکل الکل ماده ای است که بلافاصله از جفت عبور می کند. یعنی وقتی شما الکل می نوشید فرزندتان هم آن را مصرف می کنند. زنانی که مدام الکل مصرف می کنند فرزندشان را در معرض ناتوانی های یادگیری متوسط تا شدید، نا هنجاری های فیزیکی و اختلالات مربوط به سیستم عصبی مرکزی بدن قرار می دهند.   چهار ماده غذایی مفید در دوران بارداری   1- امگا 3 این اسید های چرب برای رشد مغز و سیستم عصبی مرکزی حیاتی هستند و می توانند خطر افسردگی پس از زایمان را کاهش دهند.


دکتر پرند عسگری

متخصص زنان، زایمان و نازایی

متخصص لابیاپلاستی 


بهترین منابع امگا 3 ماهی سالمون، ماهی کولی، بذر کتان، روغن بذر کتان و تخم مرغ های غنی شده با امگا 3 هستند.   2- کولین این ترکیب شبه ویتامین B نقش مهمی در رشد مغز جنین  داشته و از بروز نقصهای مربوط به نخاع جلوگیری می کند. بهترین منابع کولین ، گوشت قرمز (به استثنای جگر که زنان بار دار نباید بخورند) تخم مرغ، دانهءسویا و جوانه گندم هستند.   3- فیبر یک رژیم پر فیبر نه تنها از بروز مشکلات متداول بارداری مثل یبوست و هموروییدجلوگیری می کند بلکه به آزاد سازی گلوکز در خون نیز کمک کرده و باعث می شود تعادل انرژی بیشتری داشته باشید. بهترین منابع فیبر غلات کامل، میوه ها و سبزیجات هستند.   4- کلسیم کلسیم برای استخوان هایتان خوب است و زنانی که در رژیم غذایی خود به اندازه کافی کلسیم مصرف نکنند بیشتر دچار مشکلات بارداری از جمله فشار خون بالا و پره اکلامپسی می شوند. بهترین منابع کلسیم، شیر کم چرب، پنیرهای سفت  و ماست کم چرب است.



021-22066344

021-22363598

www.parandasgari.com



منبع : دکتر پرند عسگری 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

‌فرق ترشح معمولی با عفونی چیه ؟

دکتر پرند عسگری

 👈این سوالیه که به شکل های مختلف پرسیده میشه ❗️ 
 👈الگوی ترشح طبیعی به این صورت هست که با تموم شدن پریود، ترشحات بی رنگ آبکی و گاهی مواقع کشدار آغاز میشن. 
 👈و گاهی ممکنه آزارنده باشه و به این فکر کنیم که شاید غیر طبیعیه. 
 👈این ترشحات وسط سیکل قاعدگی یا همون موعد تخمک گذاری به بالاترین میزان میرسه و ممکنه لک بینی هم اتفاق بیافته. 
 👈بعد از این ترشحات نم نمک غلیظ میشن و حالت چسبونکی پیدا میکنن و رنگشون هم نسبت به حالت بی رنگ قبلی، به زردی میزنه.  
👈حالا اگه ترشحات بد رنگ و بد شکل، حالت پنیری، کف مانند، بدبو، به همراه سوزش و خارش بود، یعنی اینکه نیاز به بررسی و درمان داره
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

بوتاکس

دکتر پرند عسگری


💥💥تاثیر گرما و فشار بر بوتاکس💥💥


💥گرما و حرارت مستقیم به دلیل لیز توکسین بوتاکس باعث کاهش تاثیر آن می شود.


💥در24ساعت اول بهتر است استحمام بخصوص با آب گرم انجام نشود.


💥تا72ساعت اول از رفتن به استخر،سونا،جکوزی ممانعت شود.


💥بهتراست طی دو تا سه هفته اول پس از تزریق از انجام لیزرهای حرارتی  یا آراف ممانعت شود.


💥 فشار رو ناحیه تزریق به خصوص در روزهای ابتدایی منجر به تجمع بوتاکس در برخی نواحی یا کاهش تاثیر دارو میشود.


💥طی دو تاسه هفته اول پس از تزریق انجام میکرودرم و هر عملی که منجر به ایجاد فشار در ناحیه تزریق میشود ممنوع است.


💥استعمال کرمها روی ناحیه تزریق بهتراست با حداقل فشار روی نواحی تزریق انجام شود.


💥زمان خواب حواستان باشد که روی صورت نخوابید تا حداقل فشار روی نواحی تزریق باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

نکات مهم تغذیه ای در ماه مبارک رمضان:

‌دکتر پرند عسگری


✅ از غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنی


✅ سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک استفاده کنید


✅ از غذاهایی شیرین که سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود  پرهیز کنید


✅ سحری میوه های آب دار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید


✅ هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب استفاده کنید


✅ خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود کمتر دچار تشنگی شوید


✅ افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و عسل باز کنید


✅ وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد


✅نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر یک وعده خوب برای سحری میباشد


✅در فاصله افطار تا سحر از کربوهیدرات ها استفاده کنید




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

تمامی خدمات لیزر در ماه مبارک رمضان با ۳۰ درصد تخفیف

تمامی خدمات لیزر در ماه مبارک رمضان با ۳۰ درصد تخفیف 


دکتر پرند عسگری 


۰۲۱۲۲۰۶۶۳۴۴

۰۲۱۲۲۳۶۳۵۹۸



دکتر پرند عسگری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

شیردهی

شیردهی


دکتر پرند عسگری


👈زیاد شدن شیر مادر


- کاهو پخته برای زیاد شدن شیر مادر تاثیر دارد.

- خوردن باقلا مفید است.

- آب هویج مفید است.

- برگ توت فرنگی که دم کنند و بخورند، شیر را زیاد می کند.

- شیر مادر اگر غلیظ است آبلیمو بخورد تا رقیق شود.

- خوردن رازیانه شیر را زیاد می کند. رازیانه سرشار از ویتامین های(A-B-C) و فسفر و آهک است، دم کرده تخم رازیانه به مقدار ۱۵ گرم در یک لیتر آب با هر غذا، یک فنجان صرف شود. شیر آنها زیاد و سریع الهضم می شود.

- سیب زمینی ترشی سرشار از ویتامین های (A-B) است و مغذی تر از سیب زمینی است. زیرا دارای مواد آلبومینی زیادتری است. و مادران شیرده وقتی میل کنند، شیرشان زیادتر می شود.

- بادام 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری

علت خستگی در طول شیردهی چیست؟

علت خستگی در طول شیردهی چیست؟


دکتر پرند عسگری


۱. کمبود خواب

۲. عفونت ها

۳. مشکلات تیروئیدی

۴. تغذیه ناسالم

۵. کم خونی ( از دست دادن خون زیاد در هنگام زایمان نیز می تواند موجب کم خونی شود. )






۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پرند عسگری